2011. április 5., kedd

Évnyitó

Kedves betérő vendégeim,

egy éve kezdtem írni ezt a blogot. Két hónap alatt tucatnyi bejegyzés született.  Az utóbbi tíz hónapban egy sem. Ejnye! Ennek ellenére még mindig vannak kitartó olvasók és kíváncsi érdeklődők, akik rá-rátalálnak a bejegyzésekre. Köszönöm mindenkinek a kitartást.

WaldorfCafé a Facebookon
Az utóbbi tíz hónapban inkább a Facebookon és a Twitteren osztottam meg tartalmakat, hivatkozásokat, híreket, eseményeket.
A közeljövőben változtatásokat tervezek (nem, nem csak a dizájnra gondolok :) ) Szeretném, hogy a WaldorfCafé látogatói még könnyebben jussanak hozzá a magyarországi Waldorf közösségek híreihez. Természetesen továbbra is működik majd a Facebook oldal és a Twitteren is követni lehet a bejegyzéseket. Amíg elkészülök a változtatásokkal, figyelmetekbe ajánlom a WaldorfCafé Youtube csatornáját, ahol elkezdtem gyűjteni a Waldorf pedagógiával, iskolákkal és az antropozófiával foglalkozó magyar, német és angol nyelvű videokat.

A WaldorfCafé YouTube csatornája
Ti miről szeretnétek olvasni ezen a blogon? Írjátok meg megjegyzésben, Facebook üzenőfalon, e-mailben, vagy küldjetek postagalambot.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése