2011. május 10., kedd

Tavasz ünnep Óbudán

2011. május 14-én, szombaton, immár 16. alkalommal ismét megrendezésre kerül az Óbudai Waldorf Iskola Tavasz ünnepe. Az idén rendhagyó módon a Húsvét és Szent György időszak egybeesése miatt, május 14-ére került a sokadalom időpontja. A hosszú évek alatt hagyománnyá vált, hogy ezen a napon birtokunkba vesszük Óbudán a Fő teret s muzsikával, tánccal, kézműves kirakodóvásárral köszöntjük a tavaszt. A múlt esztendőben a házigazda Magonc zenekar koncertje és iskolánk tanáraiból, szülői közösségéből, diákjaiból verbuválódott társulat Szent György legendája mellett számos, az ország minden szegletéből összegyűlt Waldorf Iskola vendégprodukciói örvendeztették meg a nagyérdemű közönséget. Ezúton is köszönet érte!

Idén is gazdag programokkal várja a vásár a kedves látogatókat. További hírek, információk a vásár weboldalán és facebook oldalán találhatók. Osszátok meg az esemény hírét ti is barátaitokkal, hogy minél többen élvezhessük együtt a tavaszi napsütést! A belépés ingyenes.

Aki ott volt a korábbi években, tudja, a többieknek pedig elmondom most, hogy az egész család számára nagyszerű elfoglaltságot, szórakozási lehetőséget nyújt a vásár. A színpadon idén új előadást láthatunk, a Magonc Együttes készülő lemezéről hallhatunk pompás új dalokat és más iskolák diák, illetve szülői zenekarai is fellépnek.

Idén a WaldorfCafé is meglepetéssel készül – meglepetés, tehát egyelőre titok, de szombatig kiderül – kövessétek a híreket a WaldorfCafé facebook oldalán. Találkozzunk a helyszínen.

Szeretettel várunk mindenkit szombaton Óbuda Fő terén!

1 megjegyzés:

  1. 16th Spring Festival - Óbuda Waldorf School, Budapest-Óbuda, Fő tér, Saturday 06.14. 2011. - Music, Dance, Fair in the historical center of Óbuda - Come and meet with people from dozens of Hungarian Waldorf Schools! www.szentgyorgynapivasar.hu

    VálaszTörlés